Bij iedere woning of project past een verharding, harmonisch met gebouwen en omgeving.

Bij iedere woning of project past een verharding, harmonisch met gebouwen en omgeving. Nieuw of hergebruikt, hetzij in strakke of losse vormgeving, zeer modern, gedurfd of nostalgisch … . Een goede materiaalkeuze aangepast aan het type verkeer, gebruik en ligging, samen met een gepaste ondergrond en vakkundige hand met oog voor detail en perfectie is de juiste combinatie voor een jarenlange sfeervolle verharding.

Sferen en stijlen zijn eindeloos, waarbij we accenten kunnen leggen door combinatie van materialen, maten, soorten en kleuren. De materiaalkeuze bepaalt vaak de verwachting: stapstenen roepen avontuur op, kasseien maken het geheel rustiek, een grindpad geeft een informele indruk.

Meer en meer grijpt men terug naar de oeroude degelijkheid van natuursteen. Natuursteen heeft immers door de jaren heen zijn kwaliteit bewezen, het is extreem duurzaam en sterk, en wordt mooier bij veroudering. Onze uitstekende prijs/kwaliteit maken hun gebruik zeer aantrekkelijk. Voor een uitgebreide keuze verhardingen kan u steeds bij ons terecht. De foto’s geven u alvast een voorsmaakje.