Een ontwerp laat u een duidelijk beeld vormen over hoe de tuin er zou kunnen uitzien.

Hebt u een braakliggend stuk grond en u wilt er iets moois van maken? Hebt u een bestaande tuin en wilt u eens iets anders? Wilt u uw bedrijfsomgeving vernieuwen zodat dit in het oog springt? Moet er vanuit de wetgeving een groenzone worden aangeplant? Een ontwerp laat u een duidelijk beeld vormen over hoe de tuin er zou kunnen uitzien.

Bij een 1e kennismaking wordt er geluisterd naar de noden en de gewenste functies waaraan de tuin moet voldoen. Er wordt rekening gehouden met de stijl van de woning. Ook het opmeten en het beoordelen van de staat van het bestaande terrein, zijn belangrijke elementen tijdens die kennismaking. Eveneens worden er een aantal afbeelding getoond zodat ook u een zicht hebt op anderen, reeds gerealiseerde projecten.

Bij een 2e afspraak worden een drietal zeer gevarieerde ontwerpen voorgelegd en besproken. Er kunnen combinaties worden gemaakt en er is een mogelijkheid om als klant een eigen inbreng te doen. Eveneens komen mogelijke materiaal- en plantenkeuzes aan bod. De ontwerpen blijven bespreekbaar tot alle wensen van de klant voldaan zijn. Daarna wordt er afgesproken voor het al dan niet opmaken van een prijsofferte en het tijdstip van waarop de realisatie start. De kwaliteit van de materialen is voor ons zeer belangrijk evenals een perfect resultaat (de bedrijfsleider is iedere dag bij de uitvoering van de werken).